Elektriciteitswerken

0493 03 24 73

ELEKTRICITEITSWERKEN

Een goede elektricien is goud waard. Onze ervaren elektriciens kunnen voor alle huiselijke elektriciteitsinstallaties ingeschakeld worden. Van het leggen van nieuwe bekabeling tot het renoveren van bestaande installaties: wij klaren de klus en dit in de ruime regio van Limburg. 

Een elektriciteitskast uitbreiden, een groepsverdeling voorzien, bijkomende stopcontacten of een andere klus waar een elektricien voor nodig is: DOBO TECHNICS heeft de skills in huis. Wij gaan op een veilige en zorgvuldige manier te werk en kiezen bewust voor kwalitatieve materialen die de nodige zekerheid bieden. Uw elektriciteit is bij ons in betrouwbare handen. 

RELIGHTING VOOR BEDRIJVEN 

Beschikt u in uw bedrijf nog over oude verlichting of halogeen en wenst u op een duurzame en meer zuinige manier te verlichten? Bij DOBO TECHNiCS kunnen we uw volledige relighting verzorgen. Oude en dure lampen worden vervangen door ledlampen die een stuk langer meegaan, duurzamer zijn, minder kosten en een stuk zuiniger functioneren. Ook grote projecten kunnen we zonder probleem aan. 

Meer weten? 

Wenst u meer te weten over onze elektriciteitswerken of wil u de mogelijkheden van relighting bekijken? Contacteer ons, we denken graag met u mee. 

Dobo Technics is een erkende installateur