ERKEND HVAC en AED AIRCO INSTALLATEUR

0493 03 24 73

AIRCONDITIONING

Wie Airconditioning zegt in Limburg, denkt gelijk aan DOBO TECHNICS. De voorbije jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in het installeren, onderhouden en herstelellen van airco’s en airconditioningsystemen. 

Daarbij gaan we steeds vakkundig te werk en werken we met gekende topmerken als Fujitsu, Daikin, LG, Samsung en Mitsubishi. Stuk voor stuk betrouwbare partners die ons hun vertrouwen schenken.

1. Installatie van nieuwe aircosystemen 

Wenst u een compleet nieuwe installatie, dan is dat perfect mogelijk. Samen met u bekijken we de meest performante oplossing. Enkel koelen, verwarmen, meerdere units, … alles wordt onderzocht, zodat u geniet van het best mogelijke systeem. Weet dat we bij DOBO TECHNICS ook erkend zijn als airco-energiedeskundige en dat we ook AED-toestellen kunnen keuren. Een bijkomende dienstverlening die we graag even in de kijker zetten.

Niet enkel voor het plaatsen van airconditioning bent u bij ons aan het juiste adres, we zijn thuis in alles wat met HVAC te maken heeft. Verwarmen, ventileren en/of koelen: één adres in Limburg! 

2. Onderhoud van bestaande airco-installaties

Het onderhoud van toestellen van Fujitsu, Daikin, LG, Samsung en Mitsubishi hebben we in de vingers. Uiteraard staan we in voor het periodiek onderhoud van de door ons geplaatste airconditionings. Maar net zo goed kan u ons inschakelen voor het onderhoud van andere installaties. We blijven onze kennis trouwens voortdurend bijspijkeren. Reken op het reinigen en/of vervangen van uw filters, het bijvullen van het koelmiddel, het controleren van de bekabeling, de condensor en de verdamper. Na ons onderhoud kan uw airconditioning er weer een jaar tegenaan. Periodieke onderhoudscontracten zijn mogelijk.

3. Herstellingen aan airconditionings

Een hete dag en begeeft uw airco het? Wij herstellen snel en vakkundig. Voor alle herstellingen kunt u ons contacteren en we komen snel met een oplossing. 

Meer weten? 

Een nieuwe airconditioning laten plaatsen, uw bestaande airco laten onderhouden of vragen over HVAC-installaties? Contacteer ons en we vertellen er u graag meer over. Uiteraard bezorgen we u ook met plezier een vrijblijvende offerte. 

Dobo Technics is een erkende installateur