AED SPECIALIST

0493 03 24 73

AIRCO ENERGIEDESKUNDIGE

 

Wist u dat we bij  Dobo Technics ook erkend zijn als airco energiedeskundige (AED)? We beschikken dan ook over een AED-certificaat, iets wat niet elke installateur van airconditionings kan voorleggen.

Indien het totaal geïnstalleerde koelvermogen van alle aircosystemen in één gebouw 12 kW of meer bedraagt, dan dient er een jaarlijkse keuring te gebeuren. Dit kan enkel door een Airco Energiedeskundig! Bij Dobo Technics kunnen wij u daarbij helpen. Op die manier bent u niet enkel wettelijk in orde, maar drukt u ook uw energieverbruik en weet u dat de koeling perfect is afgestemd op de omvang van uw gebouw. Dit is een stuk duurzamer én voordeliger.

Wat omvat een AED-keuring? Komen we ter plaatse voor een audit en keuring, dan worden de volgende zaken bekeken:

●      We controleren de documentatie

●      We voeren een visuele inspectie uit

●      We beoordelen het gebruik

●      We controleren een aantal werkingsparameters van de airco

Weet dat een nieuw airconditioningssysteem binnen de 12 maanden na indienstname een eerste keer gekeurd dient te worden. De frequentie waarop uw airconditioning gekeurd dient te worden hangt af van het koelvermogen.

Meer weten?

Wenst u meer te weten over wat we als airco energiedeskundige voor u kunnen betekenen of een vrijblijvende offerte? Contacteer ons en we bezorgen u snel een antwoord.